acnee

Cum să scapi de coşuri şi acnee

În cazul majorității persoanelor, acneea începe și se termină în adolescență sau la începutul tinereții, deși unele persoane care suferă de „acnee adultă" sunt afectate pentru prima dată spre vârsta de treizeci de ani. Simptomele sunt, de obicei, destul de ușoare, doar cu câteva puncte acneice care apar uneori pe față, gât și umeri. Atunci când este o problemă mai gravă sau de lungă durată, acneea poate afecta activitățile cotidiene și poate diminua încrederea în sine a persoanei respective.

Aparatul Lumie Clear ameliorează cicatricele cauzate de acnee?

Câțiva utilizatori ai aparatului Lumie Clear au raportat că cicatricile lor cauzate de acnee arată mai bine, posibil datorită faptului că lumina poate stimula producția de colagen, ajutând la umflarea și întărirea pielii, având ca rezultat un aspect mai neted și cicatrice mai puțin evidente.

Pot utiliza aparatul Lumie Clear împreună cu alte tratamente pentru acnee?

Aparatul Lumie Clear poate fi utilizat singur sau împreună cu alte tratamente de îngrijirea pielii. Persoanele care iau medicamente, precum roaccutan, trebuie să se consulte cu medicul lor de familie sau cu un medic dermatolog înainte de a utiliza aparatul Lumie Clear. Vă rugăm să reţineţi că: aparatul Lumie Clear este menit a fi un tratament natural și un înlocuitor pentru creme și medicamente.