îngrijirea pielii

Cum să alegeți un dispozitiv autentic pentru terapie cu lumină

Asigurați-vă că achiziționați un produs autentic și eficient. Ghidați-vă după următoarele indicații în cazul tuturor aparatelor de terapie pe bază de lumină, inclusiv aparatele cu lumină pentru tratarea TAS, alarmele de trezire și produsele pentru îngrijirea pielii.

Cum să scapi de coşuri şi acnee

În cazul majorității persoanelor, acneea începe și se termină în adolescență sau la începutul tinereții, deși unele persoane care suferă de „acnee adultă" sunt afectate pentru prima dată spre vârsta de treizeci de ani. Simptomele sunt, de obicei, destul de ușoare, doar cu câteva puncte acneice care apar uneori pe față, gât și umeri. Atunci când este o problemă mai gravă sau de lungă durată, acneea poate afecta activitățile cotidiene și poate diminua încrederea în sine a persoanei respective.

Aparatul Lumie Clear ameliorează cicatricele cauzate de acnee?

Câțiva utilizatori ai aparatului Lumie Clear au raportat că cicatricile lor cauzate de acnee arată mai bine, posibil datorită faptului că lumina poate stimula producția de colagen, ajutând la umflarea și întărirea pielii, având ca rezultat un aspect mai neted și cicatrice mai puțin evidente.

Cum curăț aparatul Lumie Clear?

Vă recomandăm să curățați aparatul Lumie Clear ori de câte ori îl utilizați în contact direct cu pielea. Folosiți un tampon înmuiat în alcool sau doar o țesătură curată și înmuiată în apă caldă.

Pot utiliza aparatul Lumie Clear împreună cu alte tratamente pentru acnee?

Aparatul Lumie Clear poate fi utilizat singur sau împreună cu alte tratamente de îngrijirea pielii. Persoanele care iau medicamente, precum roaccutan, trebuie să se consulte cu medicul lor de familie sau cu un medic dermatolog înainte de a utiliza aparatul Lumie Clear. Vă rugăm să reţineţi că: aparatul Lumie Clear este menit a fi un tratament natural și un înlocuitor pentru creme și medicamente.

Aparatul Lumie Clear este sigur?

Terapia pe bază de lumină a fost utilizată cu succes în centre de îngrijire și clinici de dermatologie din întreaga lume. Aparatul Lumie Clear respectă cercetările publicate și reprezintă un mijloc sigur și eficient de combatere a acneei, care nu implică arderea sau uscarea pielii.

Când trebuie să utilizez ochelarii de protecție?

LED-urile albastre pot fi periculoase dacă le priviți un timp îndelungat, așa încât vă recomandăm să utilizați ochelarii de protecție furnizați împreună cu aparatul Lumie Clear, în timpul sesiunilor de tratament în care lumina ar putea să vă intre în ochi.

Când ar trebui să observ o diferență după utilizarea aparatului Lumie Clear?

Fiecare persoană este diferită, dar, atunci când aparatul este întrebuințat conform recomandărilor, veți putea observa o diferență după 4 săptămâni. Continuați să utilizați zilnic aparatul Lumie Clear pe fiecare zonă afectată și ar trebui să observați rezultate excelente după aproximativ 8 până la 12 săptămâni.

Pages