Întrebări frecvente

Lux este o măsură a intensității luminii vizibile primite de un subiect într-un punct dat. Întrucât lumina este cea mai strălucitoare și cea mai puternică în punctul sursă al acesteia și devine mai puțin intensă odată cu distanța, nivelul de lucși specificat pentru orice aparat pe bază de lumină este semnificativ numai dacă se menționează și la ce distanță este acest nivel.

Câțiva utilizatori ai aparatului Lumie Clear au raportat că cicatricile lor cauzate de acnee arată mai bine, posibil datorită faptului că lumina poate stimula producția de colagen, ajutând la umflarea și întărirea pielii, având ca rezultat un aspect mai neted și cicatrice mai puțin evidente.

Vă recomandăm să curățați aparatul Lumie Clear ori de câte ori îl utilizați în contact direct cu pielea. Folosiți un tampon înmuiat în alcool sau doar o țesătură curată și înmuiată în apă caldă.

Da. S-a dovedit că terapia pe bază de lumină provenită de la LED-uri funcționează în cazul tuturor tipurilor de piele, iar aparatul Lumie Clear poate fi aplicat pe oricare dintre părțile corpului afectate de acnee, de ex., față, spate, piept etc.

Aparatul Lumie Clear poate fi utilizat singur sau împreună cu alte tratamente de îngrijirea pielii. Persoanele care iau medicamente, precum roaccutan, trebuie să se consulte cu medicul lor de familie sau cu un medic dermatolog înainte de a utiliza aparatul Lumie Clear. Vă rugăm să reţineţi că: aparatul Lumie Clear este menit a fi un tratament natural și un înlocuitor pentru creme și medicamente.

Terapia pe bază de lumină a fost utilizată cu succes în centre de îngrijire și clinici de dermatologie din întreaga lume. Aparatul Lumie Clear respectă cercetările publicate și reprezintă un mijloc sigur și eficient de combatere a acneei, care nu implică arderea sau uscarea pielii.

LED-urile albastre pot fi periculoase dacă le priviți un timp îndelungat, așa încât vă recomandăm să utilizați ochelarii de protecție furnizați împreună cu aparatul Lumie Clear, în timpul sesiunilor de tratament în care lumina ar putea să vă intre în ochi.

Aparatul Lumie Clear dă cele mai bune rezultate dacă îl utilizați zilnic, întrucât utilizarea continuă nu numai că va vindeca zonele infectate, dar va preveni, de asemenea, formarea de noi puncte de infecție.

Fiecare persoană este diferită, dar, atunci când aparatul este întrebuințat conform recomandărilor, veți putea observa o diferență după 4 săptămâni. Continuați să utilizați zilnic aparatul Lumie Clear pe fiecare zonă afectată și ar trebui să observați rezultate excelente după aproximativ 8 până la 12 săptămâni.

Totul depinde de distanța la care folosiți aparatul Lumie Clear față piele, mai aproape sau mai departe de aceasta. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați aparatul Lumie Clear aproape de piele, ținându-l chiar lângă zonele afectate. Utilizat în acest fel, durata de tratament recomandată este de 15 minute pe zi. Nu uitați să îl curățați cu o țesătură îmbibată în alcool - sau doar cu o țesătură curată și înmuiată în apă - după fiecare utilizare.

Ochelarii de vedere sau lentilele de contact sunt în regulă dacă sunt transparente. Pe de altă parte, ochelarii de soare, lentilele fotosensibile sau colorate vor reduce eficacitatea terapiei pe bază de lumină deoarece la receptorii extrem de importanți aflați în spatele ochilor dumneavoastră va ajunge mai puțină lumină.

Majoritatea oamenilor observă că terapia pe bază de lumină aplicată dimineața funcționează cel mai bine, așa încât, dacă sunteți la început, încercați mai întâi această modalitate. După aprox. o săptămână, dacă nu simțiți o diferență prea mare, încercați să introduceți o altă sesiune după-amiaza.

În general, cu cât lumina este mai strălucitoare, cu atât mai scurt este timpul de utilizare a acesteia.În cazul majorității luminilor eficiente (de ex., aparatele pe bază de lumină puternică pentru tratarea TAS construite pentru a furniza 10.000 de lucși la o distanță cât lungimea brațului), aveți nevoie doar de aproximativ 30 de minute sau mai puțin în fiecare zi.

Acest lucru depinde de scopul în care utilizați terapia pe bază de lumină. Dacă lucrați într-un birou cu lumină slabă, de exemplu, cel mai probabil veți utiliza aparatul în fiecare dimineață pentru a compensa lipsa luminii naturale. Dacă suferiți de TAS, probabil veți petrece o sesiune zilnică în fața aparatului, poate chiar două în zilele cele mai întunecate de iarnă.

Luminile strălucitoare utilizate în terapia pe bază de lumină sunt extrem de sigure și nu există indicii că aparatele pe bază de lumină sau vizierele pe bază de lumină cauzează vătămări oculare. Acestea produc doar o cantitate foarte mică de lumină UV (ultravioletă) - mult mai mică decât cantitatea normală de lumină naturală -, așa încât, dacă sunteți îngrijorat(ă) în privința pielii dumneavoastră sau dacă vi s-a spus să evitați lumina UV, acest lucru nu va fi o problemă.