Aparatul Lumie Clear ameliorează cicatricele cauzate de acnee?

Câțiva utilizatori ai aparatului Lumie Clear au raportat că cicatricile lor cauzate de acnee arată mai bine, posibil datorită faptului că lumina poate stimula producția de colagen, ajutând la umflarea și întărirea pielii, având ca rezultat un aspect mai neted și cicatrice mai puțin evidente.

Totuși, dispozitivele pentru terapia pe bază de lumină albastră-roșie, precum Lumie Clear, nu au fost evaluate din punct de vedere clinic din perspectiva efectelor acestora asupra cicatricelor cauzate de acnee.

Lumie Clear va elimina bacteriile din porii infectați și va curăța punctele actuale, astfel încât această formă de terapie pe bază de lumină reduce probabilitatea dezvoltării cicatricelor - dar, în absența dovezilor științifice, nu emitem nicio pretenție privind eficacitatea aparatului în tratarea cicatricelor preexistente.

Etichete: 

Clear - tratament acnee cu lumină
999 RON

Tratați acneea ușoară până la moderată, fără efecte secundare și fără bătaia de cap pe care o presupun medicamentele. Lumina roșie ameliorează inflamația, iar lumina albastră omoară bacteriile care cauzează acneea.