Care este momentul cel mai potrivit din timpul zilei pentru a utiliza aparatul?

Majoritatea oamenilor observă că terapia pe bază de lumină aplicată dimineața funcționează cel mai bine, așa încât, dacă sunteți la început, încercați mai întâi această modalitate. După aprox. o săptămână, dacă nu simțiți o diferență prea mare, încercați să introduceți o altă sesiune după-amiaza.

Dacă nu aveți timp dimineața, utilizarea unei lumini după-amiaza va fi mai bine decât să nu o folosiți deloc. Încercați, totuși, să nu utilizați lumina seara (mai exact, în decurs de 3 ore înainte de a merge la culcare), întrucât acest lucru vă poate face să adormiți greu.

Dacă vă treziți cu greu dimineața atunci trebuie neapărat să utilizați un simulator de zori de zi. Dacă acesta nu este suficient, utilizați și o lumină, chiar dacă aveți timp doar pentru o sesiune de 10 minute în loc de 30 de minute și completați-o cu o altă sesiune mai târziu.

Etichete: 

Lampa terapeutică Arabica
999 RON

Arabica este un aparat pe bază de lumină cu energie cu valoare ridicată, care oferă rezultate impresionante și care poate fi utilizat în mod convenabil la domiciliu.

Lampa terapeutică Brightspark
1299 RON

Brightspark este un aparat mic, dar puternic, pe bază de lumină pentru tratarea TAS, un aparat versatil pentru utilizare acasă sau la locul de muncă.

Lampa terapeutică Desklamp
1299 RON

Desklamp cu iluminare cu control prin atingere emite lumină îmbunătățită și reglabilă pentru tratarea TAS acasă sau la birou.

Lampa terapeutică Brazil
1499 RON

Brazil este cea mai puternică lampă terapeutică, cu becuri strălucitoare cu spectru complet, destinată tratării TAS în sesiuni de numai 30 de minute pe zi.