Cât de des va trebui să utilizez lumina?

Acest lucru depinde de scopul în care utilizați terapia pe bază de lumină. Dacă lucrați într-un birou cu lumină slabă, de exemplu, cel mai probabil veți utiliza aparatul în fiecare dimineață pentru a compensa lipsa luminii naturale. Dacă suferiți de TAS, probabil veți petrece o sesiune zilnică în fața aparatului, poate chiar două în zilele cele mai întunecate de iarnă. Unele persoane pot sări peste două sau trei zile de terapie pe bază de lumină, în timp ce altele observă o diferență (precum și familiile, prietenii și colegii lor!) dacă omit să folosească aparatul chiar și o singură zi.

Chiar și în timpul iernii, pot exista zile în care lumina naturală este strălucitoare și, dacă aveți posibilitatea de a ieși afară să beneficiați la maximum de aceasta, s-ar putea să nu aveți nevoie de terapie suplimentară cu lumină în acea zi; iar pe măsură ce se apropie primăvara și zilele devin din ce în ce mai strălucitoare, veți observa probabil că trebuie să folosiți aparatul din ce în ce mai puțin.

Simulatoarele de zori de zi vă ajută să vă reglați ciclul de somn/trezire și, prin urmare, cel mai bine este să le folosiți în fiecare zi, pe tot parcursul anului.

Etichete: 

Lampa terapeutică Arabica
999 RON

Arabica este un aparat pe bază de lumină cu energie cu valoare ridicată, care oferă rezultate impresionante și care poate fi utilizat în mod convenabil la domiciliu.

Lampa terapeutică Brightspark
1299 RON

Brightspark este un aparat mic, dar puternic, pe bază de lumină pentru tratarea TAS, un aparat versatil pentru utilizare acasă sau la locul de muncă.

Lampa terapeutică Desklamp
1299 RON

Desklamp cu iluminare cu control prin atingere emite lumină îmbunătățită și reglabilă pentru tratarea TAS acasă sau la birou.

Lampa terapeutică Brazil
1499 RON

Brazil este cea mai puternică lampă terapeutică, cu becuri strălucitoare cu spectru complet, destinată tratării TAS în sesiuni de numai 30 de minute pe zi.