Cât durează utilizarea aparatului Lumie Clear?

Totul depinde de distanța la care folosiți aparatul Lumie Clear față piele, mai aproape sau mai departe de aceasta. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați aparatul Lumie Clear aproape de piele, ținându-l chiar lângă zonele afectate. Utilizat în acest fel, durata de tratament recomandată este de 15 minute pe zi. Nu uitați să îl curățați cu o țesătură îmbibată în alcool - sau doar cu o țesătură curată și înmuiată în apă - după fiecare utilizare.

Dacă preferați să utilizați aparatul Lumie Clear mai departe de zona afectată - și înclinat pe unitatea de bază astfel încât să puteți vă puteți trata umerii, de exemplu -, atunci va trebui să îl utilizați timp de aprox. o oră (în funcție de distanță) în fiecare zi. Dacă vă este mai convenabil, ați putea împărți această durată într-o serie de sesiuni mai scurte; efectele terapiei pe bază de lumină sunt cumulative, așa încât veți avea de câștigat și în acest mod.

Pentru ca aparatul Lumie Clear să fie eficient, trebuie să respectați distanța/durata de tratament recomandată menționate în manualul cu instrucțiuni.

Etichete: