Cât durează utilizarea luminilor?

În general, cu cât lumina este mai strălucitoare, cu atât mai scurt este timpul de utilizare a acesteia.

În cazul majorității luminilor eficiente (de ex., aparatele pe bază de lumină puternică pentru tratarea TAS construite pentru a furniza 10.000 de lucși la o distanță cât lungimea brațului), aveți nevoie doar de aproximativ 30 de minute sau mai puțin în fiecare zi. Dispozitivele cu LED-uri cu lumină albă îmbunătățită cu albastru sunt, de asemenea rapid de folosit.

Luminile cu putere medie (în jur de 5.000 de lucși la o distanță cât lungimea brațului) trebuie folosite pe o durată de aprox. 1 oră și sunt accesibile unei game largi de utilizatori.

Dacă puteți petrece mai mult timp în fața aparatului pe bază de lumină (de ex., în timp ce vă aflați la birou) sau dacă puteți organiza mai multe sesiuni pe parcursul întregii zile, folosirea luminilor cu puterea cea mai mică - 2.500 de lucși - durează, în general, 2 ore, reprezentând o alternativă foarte economică.

Fiecare persoană este diferită; prin urmare, pentru început vă sfătuim să utilizați aparatul un timp puțin mai lung decât cel menționat în instrucțiuni pentru a observa cum vă descurcați. După câteva zile, dacă simptomele dumneavoastră s-au ameliorat, ați putea reduce gradual utilizarea și să vedeți dacă observați vreo diferență.

Etichete: 

Lampa terapeutică Arabica
999 RON

Arabica este un aparat pe bază de lumină cu energie cu valoare ridicată, care oferă rezultate impresionante și care poate fi utilizat în mod convenabil la domiciliu.

Lampa terapeutică Brightspark
1299 RON

Brightspark este un aparat mic, dar puternic, pe bază de lumină pentru tratarea TAS, un aparat versatil pentru utilizare acasă sau la locul de muncă.

Lampa terapeutică Desklamp
1299 RON

Desklamp cu iluminare cu control prin atingere emite lumină îmbunătățită și reglabilă pentru tratarea TAS acasă sau la birou.

Lampa terapeutică Brazil
1499 RON

Brazil este cea mai puternică lampă terapeutică, cu becuri strălucitoare cu spectru complet, destinată tratării TAS în sesiuni de numai 30 de minute pe zi.