Pot purta ochelarii mei de vedere atunci când utilizez un aparat pe bază de lumină?

Ochelarii de vedere sau lentilele de contact sunt în regulă dacă sunt transparente. Pe de altă parte, ochelarii de soare, lentilele fotosensibile sau colorate vor reduce eficacitatea terapiei pe bază de lumină deoarece la receptorii extrem de importanți aflați în spatele ochilor dumneavoastră va ajunge mai puțină lumină.

De asemenea, dacă adormiți în timpul sesiunii de terapie pe bază de lumină, nu veți beneficia la maximum de efectele acesteia!

Etichete: 

Lampa terapeutică Arabica
999 RON

Arabica este un aparat pe bază de lumină cu energie cu valoare ridicată, care oferă rezultate impresionante și care poate fi utilizat în mod convenabil la domiciliu.

Lampa terapeutică Brightspark
1299 RON

Brightspark este un aparat mic, dar puternic, pe bază de lumină pentru tratarea TAS, un aparat versatil pentru utilizare acasă sau la locul de muncă.

Lampa terapeutică Desklamp
1299 RON

Desklamp cu iluminare cu control prin atingere emite lumină îmbunătățită și reglabilă pentru tratarea TAS acasă sau la birou.

Lampa terapeutică Brazil
1499 RON

Brazil este cea mai puternică lampă terapeutică, cu becuri strălucitoare cu spectru complet, destinată tratării TAS în sesiuni de numai 30 de minute pe zi.